Make your own free website on Tripod.com

ROYALSVERZAMELBEURS 2008

 

Op zaterdag 11 oktober 2008 wordt in Nijverdal alweer de zevende Royals Verzamelbeurs gehouden. U vindt hier allemaal verzamelaars die hun (dubbele) Koningshuis-souvenirs te koop en/of te ruil aanbieden. Er zijn stands van zowel het Nederlandse Koningshuis als van buitenlandse.

De beurs vindt U in zalencentrum Het Vischnet (naast de Vrij Evangelische Kerk), Grotestraat 70 te Nijverdal. Vanaf 10.00 uur kunt u hier terecht tot circa 15.30 uur. Parkeergelegenheid is aanwezig langs de Grotestraat, parkeerterrein bij Aldi Supermarkt, parkeerterrein bij Lidl Supermarkt, achter de Bibliotheek op de parkeerplaats van Supermarkt Albert Heijn. Ook bezoekers die per trein komen vinden de beurs eenvoudig. Station uitlopen en circa 200 meter rechtdoor tot T-splitsing, rechtsaf en na circa 100 meter vindt u de kerk met het zalencentrum aan uw rechterhand.

De entree van de beurs is laag. Voor slechts EUR 1,50 kunt u naar binnen.

Wilt u zelf een stand huren? Reserveren kan door een email te sturen naar: wilbertslooijer@hetnet.nl . Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u verdere mededelingen. Houdt u er rekening mee dat er veel belangstelling is om een stand te reserveren, het kan dus zijn dat u op de wachtlijst komt te staan.

terug naar menu