Make your own free website on Tripod.com

ROYALSVERZAMELBEURS 2010

 

Op zaterdag 9 oktober 2010 wordt in Nijverdal alweer de negende Royals Verzamelbeurs gehouden. U vindt hier allemaal verzamelaars die hun (dubbele) Koningshuis-souvenirs te koop en/of te ruil aanbieden. Er zijn stands van zowel het Nederlandse Koningshuis als van buitenlandse.

De beurs vindt U in zalencentrum Het Vischnet (naast de Vrij Evangelische Kerk), Grotestraat 70 te Nijverdal. Vanaf 10.00 uur kunt u hier terecht tot circa 15.30 uur. Parkeergelegenheid is aanwezig langs de Grotestraat, parkeerterrein bij Aldi Supermarkt, parkeerterrein bij Lidl Supermarkt, achter de (gesloten) Bibliotheek op de parkeerplaats van Supermarkt Albert Heijn.

 

Ook bezoekers die per trein komen vinden de beurs eenvoudig. Komende uit de richting van Almelo/Wierden op station Nijverdal uitstappen en circa 200 meter rechtdoor lopen tot T-splitsing, rechtsaf en na circa 100 meter vindt u de kerk met het zalencentrum aan uw rechterhand. Komende uit de richting van Zwolle op het tijdelijke stationnetje Nijverdal-West uitstappen, daarna met de bus naar station Nijverdal. U komt over de Grotestraat en ziet op een gegeven moment aan de linkerkant de kerk met vlaggen aan het hek. Bij het station aangekomen, loopt u dus terug naar de Grotestraat.

De entree van de beurs is laag. Voor slechts EUR 1,50 kunt u naar binnen.

Wilt u zelf een stand huren? Reserveren kan door een email te sturen naar: wilbertslooijer@hetnet.nl . Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u verdere mededelingen. Houdt u er rekening mee dat er veel belangstelling is om een stand te reserveren, het kan dus zijn dat u op de wachtlijst komt te staan.

terug naar menu