Make your own free website on Tripod.com

ROYALSVERZAMELBEURS 2012

 

Op zaterdag 13 oktober 2012 wordt in Nijverdal alweer de elfde Royals Verzamelbeurs gehouden. U vindt hier allemaal verzamelaars die hun (dubbele) Koningshuis-souvenirs te koop en/of te ruil aanbieden. Er zijn stands van zowel het Nederlandse Koningshuis als van buitenlandse.

De beurs vindt U in zalencentrum Het Vischnet (naast de Vrij Evangelische Kerk), Grotestraat 70 te Nijverdal. Vanaf 10.00 uur kunt u hier terecht tot circa 15.30 uur.

Vanaf de stoplichten aan de Grotestraat bij het politiebureau tot aan de Reggebrug (richting Almelo) is het gratis parkeren. Let op: parkeren bij de Aldi en de Lidl is voor hun klanten!!!!!!! U loopt een kans dat uw auto daar weggesleept gaat worden. Parkeren kan ook op de parkeerplaats bij het NS-station, Storkstraat (achter de Woningstichting), of achter het Politiebureau (uiteraard overal in de parkeervakken). Of betaald parkeren bij de parkeermeters.

 

Ook bezoekers die per trein komen vinden de beurs eenvoudig. Komende uit de richting van Almelo/Wierden op station Nijverdal uitstappen en circa 200 meter rechtdoor lopen tot T-splitsing, rechtsaf en na circa 100 meter vindt u de kerk met het zalencentrum aan uw rechterhand.

 

Let op: Op zaterdag 13 oktober 2012 kunt u NIET met de trein vanaf Zwolle naar Nijverdal West. Vanuit Zwolle kunt u met een bus naar Nijverdal. Voor meer informatie kunt u de website van de NS raadplegen: http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/informatie/actualiteiten#station-zwolle

 

De entree van de beurs is laag. Voor slechts EUR 1,50 kunt u naar binnen.

Wilt u zelf een stand huren? Reserveren kan door een email te sturen naar: royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl . Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u verdere mededelingen. Houdt u er rekening mee dat er veel belangstelling is om een stand te reserveren, het kan dus zijn dat u op de wachtlijst komt te staan.

terug naar menu