ROYALSVERZAMELBEURS 2013

 

Op zaterdag 12 oktober 2013 wordt in Nijverdal alweer de twaalfde Royals Verzamelbeurs gehouden. U vindt hier allemaal verzamelaars die hun (dubbele) Koningshuis-souvenirs te koop en/of te ruil aanbieden. Er zijn stands van zowel het Nederlandse Koningshuis als van buitenlandse.

De beurs vindt U in zalencentrum Het Vischnet (naast de Vrij Evangelische Kerk), Grotestraat 70 te Nijverdal. Vanaf 10.00 uur kunt u hier terecht tot circa 15.30 uur.

Vanaf de stoplichten aan de Grotestraat bij het politiebureau tot aan de Reggebrug (richting Almelo) is het gratis parkeren. Let op: parkeren bij de Aldi en de Lidl is voor hun klanten!!!!!!! U loopt een kans dat uw auto daar weggesleept gaat worden. Parkeren kan ook op de parkeerplaats bij het NS-station aan de Leo ten Brinkeweg, bij het afgebroken station aan de Stationsstraat, Storkstraat (achter de Woningstichting), of achter het Politiebureau (uiteraard overal in de parkeervakken). Of betaald parkeren bij de parkeermeters elders.

 

Ook bezoekers die per trein komen vinden de beurs eenvoudig. Komende uit de richting van Almelo/Zwolle op station Nijverdal uitstappen, trap naar boven nemen, richting uitgang aan de kant van de Rooms Katholieke Kerk, daar linksaf slaan, bij de Van de Muelenweg deze oversteken, langs de tunnelbak blijven lopen achter het politiebureau langs, achter de Aldi langs, bij de Lidl over hun parkeerplaats richting de Grotestraat lopen, bij de benzinepomp van TINQ linksaf en na 100 meter vindt u de kerk met het zalencentrum aan uw linkerhand.

 

De entree van de beurs is laag. Voor slechts EUR 2,00 kunt u naar binnen.

Wilt u zelf een stand huren? Reserveren kan door een email te sturen naar: royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl . Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u verdere mededelingen. Houdt u er rekening mee dat er veel belangstelling is om een stand te reserveren, het kan dus zijn dat u op de wachtlijst komt te staan.

terug naar menu