DE FOTO'S   VAN   DE BEURS VAN 2012

.

2012. Alweer voor de elfde keer was de Royals Verzamelbeurs in Nijverdal. 136 bezoekers kwamen weer naar Nijverdal, hoofdzakelijk de Oranjeverzamelaars, maar ook andere belangstellenden.

SBS-6 Hart van Nederland kwam ook naar Nijverdal voor tv-opnames. Voor degene die het gemist heeft, kijk snel via de volgende link:

http://www.hartvannederland.nl/nederland/overijssel/2012/oranjeliefhebbers-los-op-beurs/

De lokale televisiezender HOi tv was ook present. In het wekelijkse programma Passe-Partout was ook een item over de Royals Verzamelbeurs. Via de volgende link zal binnenkort e.e.a. terug te zien zijn: www.hoitv.nl of https://www.youtube.com/user/MartijnSantema?feature=watch Kijk dan naar de uitzending van vrijdag 19 oktober 2012.

Foto's kunt u bekijken via de volgende link: http://www.mijnalbum.nl/Album-O6HJ8GJZ-Foto's-in-Nijverdal-Foto's-van-Dagje_weg-Evenement.html

We kunnen weer met enorm veel plezier terugkijken op een zeer geslaagde beurs. De beurs werd dit jaar georganiseerd door Wilbert, samen met Robert Schepers, Wim Slooijer, Gerwin Slooijer en Wim Huigen.

Op deze beurs werden er ook souvenirs verkocht van 10 jaar huwelijk Willem-Alexander en Maxima.

 

 

Heb je zelf foto's gemaakt in Nijverdal, dan ben ik hier heel benieuwd naar. Je mag ze me ook mailen. royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl